Kurtalan'da aralarında husumet bulunan iki aile arasında kavga çıktı: 8 yaralı

Kurtalan'da aralarında husumet bulunan iki aile arasında kavga çıktı: 8 yaralı

Siirt'in Kurtalan ilçesinde çıkan arazi kavgasında 8 kişi yaralandı, yaralıların yakınları da hastanede birbirine girdi.

Siirt'in Kurtalan ilçesinde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle daha önce aralarında husumet bulunan iki aile bir kez daha tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 8 kişi yaralandı.

Olay, Siirt'in Kurtalan ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezine bağlı Derince ve Şen köyü sakinleri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada Z.B. (28), R.B. (34), İ.B. (14), C.B. (17), A.H (17), F.İ (21), Ş.A (21) ve A.D (14) yaralandı.

Yaralıların 5'i 112 Acil Servis ekiplerince Kurtalan Devlet Hastanesine kaldırılırken diğer 3 yaralı ise Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Olayın duyulması üzerine hastaneye akın eden her iki tarafın yakınları hastane bahçesinde kavgaya tutuştu. Polis ekipleri kavgayı güçlükle önledi. Daha sonra polis ekipleri hastane ve çevresinde güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler