Artuklu’da ibadethane çalışmaları yapılıyor

Artuklu’da ibadethane çalışmaları yapılıyor

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, ibadethanelere sahip çıktıklarını ve vatandaşların talebine istinaden bu konuda çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Artuklu Belediyesi vatandaşların sesine kulak veren bir anlayışla çalışmalarına devam ediyor. Birçok konuda önemli işlere imza atan Belediye, ibadethaneler konusunda da hassasiyetini sürdürüyor. Buna göre Ortaköy Mahallesinde yer alan caminin izolasyonunun yanı sıra Gökçe Mahallesi’nde taziye evi yapımı sağlanacak.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “İlçemizin her yönüyle tüm sorunlarını gidermek için çaba veriyoruz” dedi.

Vatandaşların sesine her zaman kulak verdiklerini dile getiren Başkan Tutaşı, “İlçemizin değişimi için çıktığımız bu yolda kısa zamana önemli çalışmaları sığdırdık. Durmadan ilçemiz için çaba verdik ve mücadele ettik. Başarılı çalışmalarımızla halkımızın da takdirini kazandık. Vatandaşlarımızın ibadethaneler konusundaki çağrılarına da her zaman duyarlı kaldık. Bu konuda ekiplerimiz hassasiyetle sorunları giderdi. Şimdi iki çalışmayla kırsal mahallelerimize katkı sunacağız” ifadesini kullandı.

Başkan Tutaşı şöyle devam etti: “Gittiğimiz her yerde hemşehrilerimizin sesine kulak veriyoruz. Bu düşünceyle Ortaköy Mahallemizin sakinlerinden cami izolasyonu konusunda talep vardı. Bunun için çalışmalara başlıyoruz. Gökçe mahallemizde de taziye evi isteği söz konusuydu. Bu konuda ihalemizi gerçekleştirdik. Kısa sürede çalışmalarımız başlayacak. İbadethane ve taziye evleri konusunda hassasiyetimiz sürecek.”

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler