Artvin Valiliği: Sarp Sınır Kapısı'ndan geçişler durduruldu

Artvin Valiliği: Sarp Sınır Kapısı'ndan geçişler durduruldu

Artvin Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Sarp Sınır Kapısı'ndan geçişlerin, elektrik kesintisi nedeniyle durdurulduğu belirtildi.

Artvin Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Sarp Sınır Kapısı'nda yapılan çalışmalar nedeniyle bugün 8 saatlik elektrik kesintisi uygulanacağı, bu nedenle geçişlerin yapılamayacağı belirtildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada "Bilindiği üzere, Sarp Sınır Kapısı'nın modernizasyonuna yönelik çalışmalar nedeniyle araç ve yolcu giriş-çıkış gümrük işlemleri geçici olarak sahanın Gürcistan’dan giriş yönünde gerçekleştirilmekteydi.

Bu şekilde hizmet verilen yolcu salonları ve yaya koridorları, inşaat çalışmaları tamamlandığından, esas yerlerine taşınacaktır. 

Bu nedenle, 31 Ocak 2019 Perşembe günü 10.00-18.00 saatleri arasında sistemler geçici olarak çalışmayacağından, Sarp Sınır Kapısı'ndan yolcu ve araç giriş-çıkış işlemleri yapılamayacaktır.Bununla birlikte, Gürcistan’a Türkgözü ve Çıldır-Aktaş Kara sınır kapıları açık durumda olup, yolcu ve araç giriş-çıkış işlemleri için söz konusu sınır kapılarından hizmet verilmeye devam edilecektir." denildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler