ASRİAD Siirt Şube Başkanı Doğrusever işgal rejimine sert tepki gösterdi

ASRİAD Siirt Şube Başkanı Doğrusever işgal rejimine sert tepki gösterdi

Siyonist işgal rejiminin Mescid-i Aksa ve orada ibadet eden Müslümanlara yönelik gerçekleştirdiği saldırıyı kınayan ASRİAD Siirt Şube Başkanı Zafer Doğrusever, İslam dünyasını Kudüs'e sahip çıkmaya çağırdı.

Asrın İş adamaları Derneği Siirt Şube Başkanı Zafer Doğrusever, yaptığı yazılı açıklamada işgal rejimine ve onu destekleyenlere karşı verilecek mücadelenin sonunda insanlığın adalete ulaşacağını söyledi.

İslam ülkelerinin yöneticilerinin bir an önce gaflet uykusundan uyanması gerektiğini ifade eden Doğrusever, halkın Kudüs’e sahip çıktığını, bu konuda bir an önce İslam ülkelerinin ve yöneticilerinin de söylem yerine somut adım atması gerektiğini söyledi.

Filistin'de saldırıların devam ettiğine vurgu yapan Doğrusever, "7 Mayıs Cuma günü yatsı namazının ardından, siyonistler Mescid-i Aksa içerisine girerek, ibadet edenlere saldırılarda bulundu ve hâlen saldırılarına devam etmektedir. Harem-i Şerif’te ibadet eden binin üzerinde Filistin vatandaşı, saldırıların ardından yaralandı. Saldırılarda bazı Filistinli kardeşlerimiz gözlerini kaybetti. Katil israil bugün sabah namazıyla saldırılarını katlayarak devam etmektedir. Sayıları binlere ulaşan Filistinli kardeşlerimiz direnişe devam ediyor." dedi

"Kudüs, her gün başka bir zulme uyanmakta"

Kudüs'ün Müslüman yurdu olduğunu ifade eden Doğrusever, işgalcilerin 1948'den bu yana işgali altındaki Kudüs'ü ele geçirmeye çalıştığına dikkat çekti.

Doğrusever, "İşgal altındaki toprakların gerçek sahibi Filistin halkına karşı hukuksuz uygulamalarında sınır tanımayan işgalci israil, aynı zamanda tüm İslam alemince kutsal ve mübarek kabul edilen Mescid-i Aksa’nın da hürmetine saygısızlık etmekte beis görmemektedir. Uluslararası hukuka ve insan haklarına aykırı bu hadsiz eylemleri kesinlikle tolere edilemez." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.