Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin Şanlıurfa'da

Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin Şanlıurfa'da

Bir dizi programlara katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’yı ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Şahin, ilk olarak Valilik Şeref Defterini imzaladı. Ardından Vali Tuna’nın makamına geçen Şahin ve beraberindekiler burada bir süre Vali Tuna’yla görüştü. Şahin'i Şanlıurfa hakkında kısaca bilgilendiren Tuna, Şanlıurfa’nın huzur ve hoşgörü bakımından Türkiye’de örnek olabilecek bir yapıya sahip olduğunu belirtti.

Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin ise birçok farklı ili gezerek yaklaşan referandumla ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek yeni dönemi anlatmaya çalıştıklarını, bu kapsamda Şanlıurfa’ya da bir ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlara yeni sistemi anlatmaya çalışacaklarını kaydetti.

Şanlıurfa’yı yakından bilen biri olduğunu belirten Şahin, “Şanlıurfa birçok vasfının yanında bütün kötülüklere karşı Şehr’i Meydan okumadır. Bu sayede terör Şanlıurfa’da çok fazla aktif hale gelememiştir. Terör Şanlıurfa’da karşısında çok dirençli bir ruh bulmuştur.” dedi.

Avrupa Birliği Bakanlığı olarak Şanlıurfa’nın sahip olduğu genç nüfusa yönelik kaynaklarının olduğunu belirten Şahin, bu kaynakları Şanlıurfa’da kullanmaktan büyük mutluluk duyacaklarını kaydetti.

Ziyarette, Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, Hak-İş Federasyonu Başkanı Mahmut Arslan ve çalışma heyeti de yer aldı.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler