Avrupa Yetim-Der Genel Sekreteri Kuyuldar Bingöl'de defnedilecek

Avrupa Yetim-Der Genel Sekreteri Kuyuldar Bingöl'de defnedilecek

​Fransa'da Ren Nehri'ne kapılarak hayatını kaybeden Avrupa Yetim-Der Genel Sekreteri Hüseyin Kuyuldar'ın naaşı, memleketi Bingöl'de defnedilecek.

Fransa'da gittiği gezi sırasında Ren Nehri'ne kapılarak hayatını kaybeden Avrupa Yetim-Der Genel Sekreteri Hüseyin Kuyuldar'ın naaşı, kılınacak cenaze namazının ardından memleketi Bingöl'e gönderileceği öğrenildi.

Kuyuldar için İsviçre'nin Basel şehrindeki Said-i Nursi Camii'nde taziye kuruldu. Taziyeye Hüseyin Kuyuldar'ın çok sayıda seveni katılarak, ailenin acısına ortak oldu.

Avrupa İslam Alimleri Birliği Başkanı Molla Abdulkadir Aydın'ın ile İtalya, Avusturya, Belçika, Hollanda, Fransa ve Almanya'da faaliyet yürüten Avrupa Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Sivil Toplum Kuruluşu yöneticilerinin de taziyeye katıldıkları görüldü.

Taziyede yapılan konuşmalarda 2013 yılından bu yana Avrupa Yetim Der'in Genel Sekreterlik görevini icra eden Kuyuldar'ın dürüstlüğü, fedakârlığı, hayâsı ve yardım severliğiyle tanındığı belirtildi.

Resmi işlemleri tamamlanan Kuyuldar için bugün Mulhouse'da kılınacak cenaze namazının ardından naaşının memleketi Bingöl'e gönderileceği öğrenildi.

İLKHA











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.