Avrupa Yetim-Der Sekreteri Hüseyin Kuyuldar hayatını kaybetti

Avrupa Yetim-Der Sekreteri Hüseyin Kuyuldar hayatını kaybetti

Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim-Der Genel Sekreteri Hüseyin Kuyuldar, nehrin akıntısına kapılıp boğularak hayatını kaybetti.

Avrupa Yetim-Der Genel Sekreteri Hüseyin Kuyuldar (32), aile fertleriyle birlikte gittiği Fransa'nın Mulhouse şehri yakınlarında bulunan Ren Nehri kıyısında akıntıya kapılarak boğulduğu belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, aile fertleriyle Fransa'nın Mulhouse şehri yakınlarında bulunan Ren Nehri kıyısına pikniğe giden Avrupa Yetim-Der Genel Sekreteri Hüseyin Kuyuldar, nehrin akıntısına kapıldı.

Ağabeyi ve eniştesinin tüm çabalarına rağmen kurtarılamayınca 112 yardım merkezinden yardım istendi. Olay yerine yarım saat sonra gelen yardım ekibi, yaklaşık bir buçuk saat sonra Kuyuldar'a ulaştı.

İlk müdahaleyi nehir kenarında yapan yardım ekibinin çabalarının sonuç verdiği, bunun üzerine Mulhouse'da hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Kuyuldar hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Bingöl'ün Ilıcalar beldesi doğumlu olan Kuyuldar evli ve 3 yaşında bir oğlu ile bir yaşında da bir kızının olduğu öğrenildi. Kuyuldar'ın cenazesi pazartesi günü yapılacak olan otopsi işlemlerinin ardından salı günü memleketine gönderileceği bildirildi.  

Avrupa Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi ve Basel Said-i Nursi Camii müdavimi olan Hüseyin Kuyuldar için, camide taziye kuruldu. Taziyeye gelen Kuyuldar'ın sevenleri gözyaşı döktükleri ve dua ettikleri görüldü.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum