Avrupa Yetim-Der’den Aksaraylı fakirlere yardım

Avrupa Yetim-Der’den Aksaraylı fakirlere yardım

Dünya genelinde gerçekleştirdiği yardım faaliyetleri ile tanınan Avrupa Yetim-Der, Aksaray’da yaşayan yetim, fakir ve muhtaç ailelere nakdi yardımda bulundu.

Uluslararası alanda gerçekleştirdiği yardım faaliyetleri ile ismini duyuran ve dünyanın birçok yerinde yaşayan yetim, fakir ve muhtaçlar ailelere ulaşan Avrupa Yetim-Der, Aksaray’da faaliyet gösteren Aksaray İlim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Aksa-Der) aracılığı ile Aksaray’daki yardıma muhtaç ailelere nakdi yardımda bulundu.

Merkezi Almanya’nın Grenzach-Wyhlen kentinde bulunan Avrupa Yetim-Der, dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de yardımlarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Yardıma muhtaç ailelerin yüzünü güldüren yardım kuruluşunun adreslerinden biri de Aksaray’daki yardıma muhtaç aileler oldu. Her sene genelde gıda yardımı yapan Avrupa Yetim Der, bu sene yardıma muhtaç ailelere nakdi yardımda bulunarak yardım çeklerini muhtaç ailelere teslim etti. Avrupa Yetim-Der, Aksa-Der aracılığı ile Aksaray’da yardıma muhtaç ailelerin tespit edilmesi üzerine mağdur ailelere yardım çekleri verdi.

Maddi durumu iyi olan hayırseverlerin yaptığı yardımlara köprü olup dünya genelindeki ihtiyaç sahiplerine el uzatan Avrupa Yetim-Der Aksaray’daki yardıma muhtaç ailelerin yüzünü güldürdü.

Avrupa Yetim Der tarafından gönderilen yardım çekleri, Aksa-Der gönüllüleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.  (Ömer Yıldırım - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.