Avrupa Yetim Eli'nden öğrencilere kırtasiye yardımı

Avrupa Yetim Eli'nden öğrencilere kırtasiye yardımı

Avrupa Yetim Eli kırtasiye yardımları çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde 90 öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

Avrupa Yetim Eli, Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde 90 öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı.

Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde Çağlayancerit Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen program ile hayırseverler tarafından gönderilen kırtasiye malzemesi öğrencilere teslim edildi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, öğrencilere okul araç gereçlerinin dağıtımı ile devam etti. Okul Müdürü İsmail Celfin, günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmada, "Bizler bugün öğrencilerimize hoş geldin hediyesi vermek için toplanmış bulunuyoruz. İnşallah öğrencilerimiz, bizim vizyonumuz ve misyonumuza uygun birer öğrenci olacaklardır." ifadelerini kullandı.

"Vizyonumuz örnek ve önder nesiller yetiştirecek bir kurum olmaktır."

Eğitim camiası olarak örnek nesiller yetiştirmeyi hedeflediklerini söyleyen Celfin, "Önce eğitim sonra öğretim. Onun için bizim vizyonumuz, örnek ve önder nesiller yetiştirecek bir kurum olmaktır. Öğrencilerimiz de örnek birer öğrenci olmalıdır. Giyimiyle kuşamıyla davranışlarıyla hareketleri ile toplumda parmak ile gösterilen, aynı zamanda da bulunduğu konumda önder olan bir öğrenci olmalıdır. Ondan dolayı bizim misyonumuz da; okuyan, okuduğunu anlayan, yorumlayan, sorgulayan, değişen ve gelişen, akıl ve bilimin aydınlığında geleceğe güven ile bakan ahlaklı terbiyeli vatanını ve milletini seven aklen ruhen ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır." dedi.

"Avrupa Yetim Eli'ne teşekkür ediyoruz."

Avrupa Yetim-Eli'ni, yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik eden Celfin, "Özellikle de bu yardımların dağıtımında vesile olan Avrupa Yetim-Eli'nin mensuplarına ve Türkiye koordinatörü Nurullah Günaydın'a çok teşekkür ediyorum. Daha önce 430 öğrencimize yardım etmişlerdi. Bu sene de 90 öğrencimize çanta ve kırtasiye yardımında bulundular. İnşallah bu hediyelerimiz devam edecektir. Ben bu anlamda yardım hizmetleri yapan Avrupa Yetim Eli'ne tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Yardımlarından dolayı Allah razı olsun diyorum." şeklinde konuştu.

Kırtasiye yardımı alan öğrencilerse, Avrupa Yetim Eli'ne ayrıca teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler