Avukatın cüzdanını çalan 3 şüpheli tutuklandı

Avukatın cüzdanını çalan 3 şüpheli tutuklandı

Gaziantep'te bir avukatın bürosundan cüzdanını çalan ve düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Şehitkamil ilçesi Mücahitler Mahallesinde bulunan bir bürodan avukata ait cüzdanın çalınması olayının aydınlatılması ve faillerinin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında güvenlik kamerası kayıtlarından kimlikleri tespit edilen 3 şüphelinin düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Hırsızlık yapan 4 şüpheli yakalandı

Şahinbey ilçesi Yeşilevler Mahallesinde bir evde çok sayıda çalıntı eşyaların olduğunun tespit edilmesi üzerine eve operasyon düzenlendi.

Operasyonda evde yapılan aramada, bir adet tabanca, 7 adet oto teybi, 2 adet bilgisayar kasası, 6 adet ses sistemi, tablet, yazıcı, oyun konsolu ve çok sayıda çalıntı malzeme ele geçirilirken 4 şüpheli gözaltına alındı.

Kovalamaca sonucu yakalanan şüpheliden uyuşturucu ve ruhsatsız silah ele geçirildi

Şahinbey ilçesi Hoşgör Mahallesinde devriye gezen polisleri görerek kaçmaya çalışan şüpheli, kovalamaca sonucu yakalandı.

Şüphelinin üst aramasında üzerinden 3 adet ruhsatsız tüfek, bir adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda mermi ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Şehitkamil ilçesinde de şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada, 2 bin 587 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken bir şüpheli gözaltına alındı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler