Ayakkabı atölyesinde patlama: 1 ölü 1 yaralı

Ayakkabı atölyesinde patlama: 1 ölü 1 yaralı

​Gaziantep'te bir ayakkabı atölyesindeki kalıp makinesinin patlaması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Olay, öğle saatlerinden sonra merkez Şehitkamil ilçesi Sanayi Mahallesi Ayakkabıcılar Sitesi'ndeki bir atölyede meydana geldi.


İddiaya göre, ayakkabı atölyesinde bulunan kalıp makinesi henüz bilinmeyen bir nedenle büyük bir gürültüyle patladı. Patlama sonucu iş yerinde büyük çapta hasar meydana gelirken, patlama seslerini duyan vatandaşlar iş yerine koştu. İş yerinde patlamanın olduğunu gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.


Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ile UMKE ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler iş yerinde inceleme yaptı. Patlama sonucu iş yeri sahibi Kadir Aslan (45) ile oğlu Enes Aslan (24) ağır yaralandı.


Yaralılar bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Enes Aslan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hafif yaralanan baba Kadir Aslan'ın ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler