Aytaçların, Yasinlerin İslam için yaptıkları hizmetlere bir bakın video

Aytaçların, Yasinlerin İslam için yaptıkları hizmetlere bir bakın video

Kayseri Adalet Sarayı’nda görülen Aytaç Baran davasının ilk duruşmasını takip eden Doğru Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmed Göktaş, PKK’nin suikast düzenleyerek şehit ettiği kişilerin İslamî hizmetlerle öne çıkan şahsiyetler olduğunu söyledi.

Diyarbakır’da PKK’lilerce katledilen HÜDA PAR üyesi ve Yeni İhya-Der Başkanı Aytaç Baran’ın Kayseri Adalet Sarayı’nda görülen davasının ilk duruşmasını takip eden Doğru Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmed Göktaş, PKK’nin suikast düzenleyerek şehit ettiği kişilerin İslamî hizmetlerle öne çıkan şahsiyetler olduğunu söyledi.

Allah yolunda canlarını feda edenlerin dünya hayatında da şehit gibi yaşadıklarını belirten Mehmed Göktaş Hoca, Aytaç Baran’ın İslami hizmetlerinden dolayı şehit edildiğini vurguladı.

Baran duruşmanın ardından adliye sarayı önünde kısa bir konuşma yapan Göktaş Hoca, Allah yolunda canlarını verenlerin dünya hayatında da şehit gibi yaşadıklarını  ifade etti.

Aytaç Baran’ın örnek alınması gereken bir Müslüman şahsiyet olduğunu dile getiren Göktaş, “Allah için Aytaç Baran’a bir bakın. Kendisi, 6-7 Ekim olaylarında kurban eti dağıtırken HDP/PKK’lilerce  şehit edilen 17 yaşındaki Yasin Börü’nün de Kur’an hocasıdır. Aytaçların, Yasinlerin yüzlerine bir bakın, İslam için yaptıkları hizmetlere bir bakın. PKK’nin doğuda suikast düzenlediği, öldürdüğü insanların hepsi bu şekildedir. Özellikle İslam adına mücadele veren Allah’ın dinini kendi hayatlarına hakim kılmak isteyen Aytaçların, Yasinlerin şehit edilişine iyi bakmak lazım. Bu şehadetlerin hepsi böyledir.” diye konuştu.

 

 “PKK’nin en büyük özelliği islam düşmanlığıdır”

Türkiye’nin batısında yaşayanların PKK’nin İslam düşmanlığını tam olarak  kavrayamadığına dikkat çeken Göktaş, “Bu ülkenin batısında yaşayan insanlar genellikle PKK’yi sadece bir terör örgütü olarak görüyorlar. Eğer bir şiddet olayı olursa o zaman PKK batı insanının gündemine giriyor. Ama şu çok iyi bilinmelidir ki,  PKK’nin en büyük özelliği İslam düşmanlığıdır, Müslüman düşmanlığıdır, dindar insanların düşmanlığıdır, bu hiçbir zaman unutulmamalıdır. Söylediğim gibi batı insanı bu konuya dikkat etmiyor, batı insanı sadece kamu düzeni var mı, huzur var mı, silah sesi gelmiyor mu, ‘tamam’diyor. Halbu ki bu hiç de öyle değil. Mesele sadece terör olayı değil, İslam düşmanlığı sözkonusu” dedi.

“PKK’nin İslama karşı sürdürdüğü savaştan batı insanının haberi yok”

PKK’nin İslam düşmanlığının yanısıra ahlaki yozlaşma ile ahlaksızlıkların da baş aktörü olduğunu belirten Göktaş, “Biz, PKK’nin ve beraber olduğu insanların ne gibi çirkin işler yaptıklarını, LGBT gibi ağza alınmayacak iğrenç derneklerle nasıl bir iş yaptığını ve Kürt kadınını örtüden, çarşaftan, İslam’dan çıkartmak için  verdiği mücadeleyi çok iyi biliyoruz. Zaten PKK’ye dışarıdan da destek, bunun için geliyor. Eğer bugün PKK dışarıdan,  Avrupa’dan ABD’den yardım alıyorsa,  bu destek sadece İslam düşmanlığından kaynaklanıyor. PKK, Müslümanlara karşı mücadele veren laik ve seküler bir örgüt olduğu için ciddi bir destek alıyor. Malesef PKK’nin İslam’a karşı sürdürdüğü işte bu savaştan batı insanının haberi yok.”diye konuştu.

Aytaç Baran’ın öldürülme emri Kandil’den

Aytaç Baran’ın ölüm emrinin ABD güdümlü Kandil’den geldiğini işaret eden Göktaş, “Aytaç Baran niçin şehit edildi biliyor musunuz? Diyarbakır’da bir yıl önce ABD Adana Konsolosu tarafından bir iftar proğramı verilmek istenmişti. Buradaki dindar insanlar, ‘Hayır, sen bu ülkeye kan getiren ve İslam dünyasının üzerine bomba yağdıran emperyalist bir ülke olarak Diyarbakır’da iftar programı düzenleyemezsin!” diyerek buna engel oldular. Bu arada bizim Aytaç Baran’ımız da her halde biraz ön plandaydı. Ve emir verildi. Kandilden emir geldi, Kandil’e de emir herhalde başka yerden gitti. Bu şekilde kardeşimiz Aytaç Baran hunharca şehit edildi.” diyerek PKK’nin İslam’a ve Müslümanlara olan düşmanlığına dikkat çekti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.