Bağımsız aday Karakaya ilim yuvası Norşin’e çıkarma yaptı

Bağımsız aday Karakaya ilim yuvası Norşin’e çıkarma yaptı

HÜDA PAR’ın desteklediği Bitlis bağımsız milletvekili Adayı Cengiz Karakaya, ilim yuvası Norşin esnafını ziyaret ederek desteklerini istedi.

HÜDA PAR’ın desteklediği Bitlis bağımsız milletvekili adayı Cengiz Karakaya, ilim yuvası Norşin (Güroymak) esnafını ziyaret ederek desteklerini istedi. Yaklaşık 250 kişilik bir heyetle Norşin ilçesine adeta çıkarma yapan Karakaya’ya, HÜDA PAR Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aşkın, il ve ilçe teşkilatından İsimler, STK temsilcileri ve bölgenin tanınmış kanaat önderleri de eşlik etti.

“Norşin halkı, artık huzur ve barış istiyoruz”

Norşin Nebi Cami’inde kılınan öğle namazının ardında kalabalık, iki anons aracı eşliğinde esnaf ziyaretini gerçekleştirdi. Yoğun kalabalık nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldiği görüldü. Bağımsız adayı sıcak karşılayan Norşin esnafı ve halkı ikramda bulunmayı ihmal etmedi.  Artık huzur ve barış istediklerini dile getiren halk, bağımsız adaydan seçilerek meclise gitmeleri halinde İslami ve insani perspektifle barışı tesis etmeleri için isteklerde bulundu.

Norşin’in sahipsiz bırakıldığını, ilim deryası olarak bilinen Norşin’in manevi çöküntüye doğru sürüklendiğini hatırlatan esnaf, maddi hizmetlerle birlikte manevi hizmetlerin de öncelenmesi gerektiğini dile getirerek bağımsız adaya destek açıklamalarında bulunup, Meclis yolunda kendilerine başarılar dilediler.

Bugün atılacak her adım halkımızın İslami değerlerle daha çok kucaklaşmasını sağlayacak

Yapılan ziyaretin ardından konuşan HÜDA PAR Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aşkın, seçim çalışmasında kendilerine destek veren herkese partisinin genel başkanı adına teşekkür ederek çalışmaların daha da yoğunlaştırılarak devam edilmesini istedi.

Aşkın, yapılan çalışmanın manevi kazancına dikkat çekerek, “Atılacak bir adım belki geleceğin, halkımızın İslami değerlere daha çok kucaklaşmasına, daha çok birleşmesine, gerçekten inançlı ve değerli kardeşlerimizin yönetime gelmesine vesile olacaktır. Şunu unutmayalım ki bugün atılacak her adım ve bundan sonra buna inşa edilecek her bir hayır Allah’ın izniyle sizin ortak hayrınızla gelecektir.” diyerek Karakaya için destek istedi.

Bağımsız aday Karakaya ise, Şeyh Abdürrahman-i Taği hazretlerinin memleketi, ilim deryası olan Norşin’in ve değerli Norşin halkının kendilerine göstermiş olduğu yoğun teveccühten dolayı teşekkür ederek kazanmaları halinde maddi ve manevi olarak Norşin’i hak ettiği yere taşıyacaklarını ifade etti.

Tekbir sesleriyle girilen Norşin ilçesinde yapılan esnaf ziyaretinin ardından yüzlerce kişinin tekbir sesleriyle ilçeden ayrıldı. Yapılan esnaf ziyareti esnasında Norşin halkının da kalabalığa eşlik ettiği görüldü.     (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.