Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ilçe esnafını ziyaret etti

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ilçe esnafını ziyaret etti

Diyarbakır merkez Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Ramazan Bayramı sonrasında ilçedeki esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. İş yerlerini dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden ve geçmiş bayramlarını kutlayan Beyoğlu’na esnaf ilgi gösterdi.

Sokağa çıkma kısıtlaması olduğu için bayramda vatandaşları ziyaret edemediklerini belirten Başkan Beyoğlu, Şeyh Şamil Mahallesi’ne bağlı Cengizler Caddesi’nde görüştüğü esnaflarla sıcak diyaloglar yaşadı.

Bir esnaf, "Bu kadar yıldır buradayım. İlk kez bir belediye başkanı bizi bu kadar fazla ziyaret ediyor. Sizi burada dördüncü kez görüyorum." dedi.

Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Gönül seferberliği başlatıyoruz" sözlerini talimat olarak kabul ettiklerini belirterek, bugüne kadar iç içe oldukları vatandaşlarla bundan sonra daha fazla bir araya gelmeyi amaçladıklarını söyledi.

 Beyoğlu, "Cumhurbaşkanımız gönül seferberliği başlattı. Bu hepimiz için talimat ve mesajdır. Bugüne kadar zaten milletimizle içi içe olduk, dertleriyle dertlendik. Bundan sonra daha fazla vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Millete efendi olmak gibi düşünceye sahip değiliz, biz milletimizin hizmetkarıyız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler