Bağlar'ın en eski yerleşim yolu yeniden asfaltlandı

Bağlar'ın en eski yerleşim yolu yeniden asfaltlandı

Bağlar Belediyesi, sürdürdüğü asfaltlama çalışmaları kapsamında ilçenin en eski ulaşım bağlantılarından olan Girne Caddesi'nde asfaltlama çalışması başlattı.

Merkez Bağlar ilçesinin en eski yerleşim yerlerinden olan 5 Nisan Mahallesi'nde şehir içi ulaşım için kritik öneme sahip olan Girne Caddesi, Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı çalışmayla uzun bir aradan sonra yeniden asfaltlanıyor.

650 ton asfaltın serildiği 750 metre uzunluk ve 7 metre genişliğindeki cadde geçici olarak trafiğe kapatıldı. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 40 derecenin üzerinde seyreden sıcak havanın altında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında belediye personelinden bilgi aldı.

Beyoğlu, bölgede bulunan esnafı ziyaret ederek şikayet ve taleplerini sordu. Esnaflar, yapılan çalışmaların önemli bir ihtiyaca cevap verdiğini belirtti.

Hayata geçirdikleri her hizmetin ilçe sakinlerinin yararına olduğunu belirten Beyoğlu, caddenin kısa zamanda yenilenerek konforlu bir görüntü ile ulaşıma açılacağını ifade etti. Beyoğlu, "Karacadağ siyah bazalt taşından üretmiş olduğumuz kaliteli ve dayanıklı asfalt ile ilçemizin önemli caddelerinden Girne Caddesini hak ettiği güzel görüntüye kavuşturuyoruz." dedi. (İLKHA)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler