Bahar Temizliği Şenliği kapsamında Sivas rengârenk oldu

Bahar Temizliği Şenliği kapsamında Sivas rengârenk oldu

Gelecek nesillere temizlik bilincini aşılamak ve daha temiz bir Sivas oluşturmak adına Sivas’ta 2015 Bahar Temizliği Şenliği kapsamında çeşitli faaliyetler düzenlendi.

Cumhuriyet Üniversitesi Toplum Gönüllüleri ile Sivas Belediyesi el ele vererek merdivenleri boyamaya başladı. Bu kapsamda şehrin çeşitli yerlerinde görüntü kirliliğinin bertaraf edilmesi için boyama çalışmalarına başlandı.

12 kişilik öğrenci grubu, ilk olarak Kepenek Caddesi’ndeki merdivenleri boyamak için kolları sıvadı. Merdivenlerin boyama işlemi bittikten sonra gökkuşağını andıran rengarenk bir görüntü meydana geldi.

Burada açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, “Cumhuriyet Üniversitesi Toplum Gönüllüleri ile birlikte Sivas’ımızı güzelleştiriyoruz. Bu çalışmalara vatandaşlarımızın da katılıyor olması bize manevi olarak destek oluyor ve bizleri gururlandırıyor. Bu etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 22 Nisan’da başlayan Birinci Bahar ve Temizlik Şenliğimiz 16 Mayıs'ta Kent Meydanı’nda çeşitli etkinliklerle sona erecek. Bu etkinliklerde emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.

Boyama ekibi daha sonra da Mevlana Caddesi üzerindeki merdivenleri de boyadı. (Veysi Siyah - İLKHA)






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.