Bakan Eroğlu 8 projenin açılışını gerçekleştirdi

Bakan Eroğlu 8 projenin açılışını gerçekleştirdi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Elazığ’da katıldığı programda, 8 yeni projenin açılışını gerçekleştirdi.

Elazığ’da 8 yeni projenin toplu açılış törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu 1 Kasım seçimleri sonrası istikrarın vatandaş sayesinde sağlandığını belirtti.

Bugün 8 yeni projenin açılış töreni için Elazığ’a gelen bakan Eroğlu, gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından 15 Temmuz Demokrasi meydanında düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.

Bakan Eroğlu programda yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimleri ve 15 Temmuz sonrası ülkenin istikrarını, milletin kararlı duruşunun sağladığını belirterek, “ Türkiye’de istikrarın sağlanması için 1 Kasım’da hükümete büyük destek verdiniz. Bugün Türkiye’de istikrar varsa, hükümetimiz dimdik ayaktaysa bunu millete borçludur. Ayrıca 15 Temmuz, tarihimizdeki en alçak darbe girişimidir. FETÖ’nün hain darbe girişimine karşı hakikaten sizler büyük bir kahramanlık gösterdiniz. Millet 15 Temmuz’da Türkiye’nin birlik ve beraberliği için meydanlarda, ‘tek vatan, tek devlet, tek millet ve tek bayrak’ dediniz. Sizlerin kararlılığı sayesinde bu darbe girişimi atlatılmıştır. Bundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Fırat Üniversitesi Akademik Yılı Açılış törenine de katılan Bakan Eroğlu, daha sonra Elazığ’dan ayrıldı.

İLKHA









Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.