Bakan Selçuk yüz yüze eğitime geçişin ayrıntılarını açıklayacak

Bakan Selçuk yüz yüze eğitime geçişin ayrıntılarını açıklayacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bugün saat 10.00'da yüz yüze eğitime geçiş sürecinin ayrıntılarıyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

Milli Eğitim Bakanlığından yapılan bilgilendirmede, açıklamanın frekans üzerinden ortak canlı yayınla paylaşılacağı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada "Köy okullarında 15 Şubat'ta eğitim-öğretimin başlamasını kararlaştırdık. Ancak okulların açıldığı köylerde vaka artışı yaşanması halinde eğitim ve öğretime yeniden ara verilebilecek. Bunu da özellikle söylemek zorundayım. Covıd-19 her şeyden tehlikeli ve önemli. Yavrularımızın kaybına tahammülümüz olamaz." ifadelerini kullanmıştı.

Her türlü tedbiri almak zorunda olduklarını söyleyen Erdoğan, şunları kaydetmişti:

"8 ve 12. sınıflar ile ilkokul ve özel eğitim okullarında ki eğitim öğretimin 1 Mart'tan itibaren başlaması için hazırlıklara başlanacak. Vaka sayılarındaki iyileşmeye paralel olarak 1 Mart'tan itibaren il bazında eğitim öğretimin kademeli başlaması için gereken çalışmalar da yürütülecek." 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler