Bakan Süleyman Soylu: İhmal, kasıt her neyse bütün süreçler tetkik edilecektir

Bakan Süleyman Soylu: İhmal, kasıt her neyse bütün süreçler tetkik edilecektir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'deki kazayla ilgili, "Olay bütün yönleriyle soruşturulmaktadır. İhmal, kasıt her neyse bütün süreçler tetkik edilecektir." dedi.

Mardin'in Derik ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada, lastiği patlayan tır, önündeki 2 araca çarptıktan sonra takla attı.

Freni arızalanan bir başka tır da yaralılara yardım eden sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri ile çevrede toplanan vatandaşlara çarptı.


Mardin'de tırın insanlara çarpma anları kameralara yansıdı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kazada hayatını kaybedenlerin sayısının 20'ye yükseldiğini, 26 kişinin de yaralandığını söyledi.

Bakan Soylu "Bu konuda kimin ihmali varsa ihmalle ilgili de tüm tespitleri, arkadaşlarımızla, Emniyet Genel Müdürümüz burada hem Valimiz hem buradaki arkadaşlarımızla bu değerlendirmeleri yapmış olacağız. Gözaltı konusunda 2'si de yaralı, onlar hastanedeler ve tedavi altındalar, 2 gözaltımız var, 2 şoför." dedi.

Bakan Soylu ve beraberindekiler, daha sonra kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.