Bakan Yanık AK Parti Teşkilat Akademisi Dersine katıldı

Bakan Yanık AK Parti Teşkilat Akademisi Dersine katıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, AK Parti Gaziantep Teşkilat Akademisi Eğitim programına katıldı.

Şehitkamil Kongre Merkezi’nde basına kapalı düzenlenen AK Parti Teşkilat Akademisi Dersi’nin ardından basın toplantısı düzenleneyen Bakan Yanık, Gaziantep’te olmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Gaziantep’in gazilik ünvanını hak eden bir şehir olduğunu belirten Yanık, “Gaziliğin ruhuna yakışır biçimde bugün de Türkiye’miz içerisinde hem siyasette hem sosyal hayatta hem Türkiye ekonomisine katkılarıyla öneminden hiçbir şey kaybetmeyen bir ilimiz. Gaziantep modeli, Büyükşehir Belediye Başkanımızın ve milletvekillerimizin söylemeyi tercih ettikleri şekliyle Gaziantep modeli, gazilik ruhunu da içinde taşıyan, oradan ilham alarak, birliğin beraberliğin beraber hareket etmenin memleketin ortak faydasına çalışmanın, ortak faydası milletin menfaati gerektirdiğinde bütün diğer farklılıkları bir kenara bırakmak iradesi, düşüncesi bugün bizim ülkemizin her noktasında her yerinde belki modellememiz yaymamız gereken bir anlayış.” dedi.

Halkın yanında yer almaya çalıştıklarını belirten Yanık, “84 milyon gerçekten bir cennet parçasının üzerinde yaşıyoruz aslına bakarsınız. Memleketimizin her yerinde çok güzel yerler var. Çok kıymetli tarihi, kültürel güzelliklerimiz var. Bunların her birine sahip çıkmak, her birinin kıymetini, gerek kendimize gerek dünyaya anlatmak hepimizin boynunun borcu diye düşünüyorum. İnşallah biz bakanlığımızın görev ve sorumlulukları anlamında milletimize hizmet etmeye, Türkiye’mizin 81 ilinin tamamının her bir köşesine hizmetlerimizi götürmeye, yaymaya çalışıyoruz. Bundan sonrada hep birlikte elbirliğiyle bütün kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum, kurumlar, hepsiyle beraber bu hizmetleri inşallah sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yanık, Gaziantep’te, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Şahinbey Belediyesi iş birliğinde dar gelirli yetim aileler için yaptırılan konutları düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildiğini belirterek, “Bugün teslim ettiklerini 100 yetim konutun ailelerimize, çocuklarımıza hayırlı uğurlu olmasını, güzellikler getirmesini temenni etti. Rabbim bizi güzelliklerde buluştursun.” diye konuştu.


Bakan Yanık AK Parti Teşkilat Akademisi Dersine katıldı

Bakan Yanık AK Parti Teşkilat Akademisi Dersine katıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.