Baroların büyük çoğunluğu Yargı Reformu Strateji Belgesi'ni desteklemektedir

Baroların büyük çoğunluğu Yargı Reformu Strateji Belgesi'ni desteklemektedir

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Yargı Reformu Strateji Belgesi hakkında, Bu belgenin kanunlaşması için elimizden geleni yapmaktayız." dedi.

Yargı Reformu Strateji Belgesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu'ndan, "Barolarımızın çok büyük çoğunluğu gündemimizdeki Yargı Reformu Strateji Belgesi'ne tam destek vermektedir. Bu belgenin kanunlaşması için elinden geleni yapmaktadır." açıklaması geldi.

Feyzioğlu, "Yargı Reformu Strateji Belgesi, ekim ayında, inşallah meclisimizin ilk gündem maddesi olarak masaya gelecektir. Sadece biz avukatların dağlar kadar birikmiş sorunlarını çözmekle kalmayacak, vatandaşlarımızın adliyelerden beklentilerini de büyük ölçüde çözecektir, çözmeye başlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Yargı ile ilgili tüm sorunların bir kanunla çözülmesini beklemediklerini ifade eden Feyzioğlu, "Önemli olan ilk adımı atmaktır. Şu halde birileri umutsuzluk yaymaya çalışsa da, birileri 'olmaz, niyet yok, iyi niyet yok, yapılmaz' demeye çalışsa da biz barolarımızın çok büyük çoğunluğu ve emin olunuz avukatlarımızın ezici çoğunluğu, bu belgenin çıkması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler