Başsavcı Akgün’den gazetecilere veda ziyareti

Başsavcı Akgün’den gazetecilere veda ziyareti

Hatay'ın Kırıkhan Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Akgün, Mardin'de görev yapan gazetecilere veda ziyaretinde bulundu.

Hâkimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) Yaz Kararnamesiyle Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Kırıkhan Cumhuriyet Başsavcılığı görevine tayin edilen Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Akgün, Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetine veda ziyaretinde bulundu.

Veda ziyaretleri kapsamında Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini ziyaret eden Akgün, Cemiyet Başkanı Kadir Üründü ile cemiyetin yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Akgün, iki yıl görev yaptığı süre içinde basın mensupları ile de görev icabı çalışma yürüttüklerini belirterek, bu nedenle vedalaşmak ve helallik istemek üzere hem cemiyete hem de mesai teşriki içerisinde olduğu kurum ve makamlarına veda ziyaretlerinde bulunduğunu kaydetti.

Kırıkhan Başsavcılığı görevine atanan Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Akgün’e yeni görev yerinde de en az Kızıltepe'deki kadar başarılı hizmetlerde bulunacağına inandığını kaydeden Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Kadir Üründü, yapılan veda ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Veda ziyaretinde Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda İLKHA Mardin Temsilcisi Mehmet Salih Keskin, Mardin Life Gazetesi Sayfa Editörü Velit Aok, gazetenin muhabirlerinden Şeyhmus Ersan ile bir süre sohbet eden Başsavcı Akgün, gazetecilerden helallik aldıktan sonra gazetecilerle vedalaşarak cemiyetten ayrıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler