Bat-Der'den Kültür ve Turizme Destek
Batman Turizm ve Tanıtım Derneği (Bat-Der) yöneticileri, Kültür ve Turizm İl Müdürü Cengizhan Başaran'ı ziyaret ederek kendilerine her türlü desteği vereceklerini açıkladı.
BATMAN - Batman Turizm ve Tanıtım Derneği (Bat-Der) yöneticileri, Kültür ve Turizm İl Müdürü Cengizhan Başaran'ı ziyaret etti.
Bat-Der Başkanı Emin Bulut, kamu kurum ve kuruluşların koordinasyonu ile Batman'ın daha sağlıklı bir şekilde tanıtılacağını söyledi. Bulut, "EMİTT fuarı için otellerimiz, acentelerimiz seyahat firmalarımız Batman Standına her türlü desteği sunacaklar" dedi.
Batman Valisi Yılmaz Arslan'ın desteği ile 2013 yılını "Batman Tanıtım Yıl" ilan ettiklerini belirten Bat-Der 2. Başkanı Hüseyin Yıldırım, turizmde marka kent olmak zorunda olduklarını söyledi. (Mehmet Mikyas-İLKHA)
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.