Batman Hasankeyf'te Bin 621 öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı

Batman Hasankeyf'te Bin 621 öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı

Batman'ın Hasankeyf ilçe Kaymakamlığı tarafından bin 621 öğrenciye kıyafet dağıtımı yapıldı.

Batman'ın Hasankeyf ilçesine Kaymakamlığı öncülüğünde; Hasankeyf Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün girişimleri sonucunda başta ilçe merkezi ve köylerimizde okuyan bin 621 öğrenciye kıyafet dağıtımı yapıldı.

Kıyafet dağıtım törenine Hasankeyf İlçe Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, Vakıf Müdürü Şehmus Bıçakçı ve Hasankeyf Milli Eğitim Müdürü Abdulbaki Gül katıldı.

Bu kapsamda; başta Hasankeyf Merkez İmam Hatip Ortaokulu ile Saklı İlkokulu ve Ortaokulunda okuyan öğrencilere kıyafet dağıtımı yapıldı. Ardından Saklı köyüne gidilerek burada ki öğrencilere kıyafet dağıtımı yapıldıktan sonra Saklı köyü meydanında toplanan köylülerle bir süre sohbet eden Kaymakam Baygüven, köylülerin sorunlarını yerinde dinledi.

Baygüven, kıyafet dağıtımı ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, "Bir mağazadan temin edilen kıyafetler, ilçemiz merkez ve köylerimizde okuyan bin 621 öğrencimize kıyafet dağıtımını yaparak öğrencilerimizi sevindirdik. Bu nedenle başta mağaza yetkilisi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü yetkilileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

İLKHA











Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.