Batman kostümlü sanatçı dikkatleri plastik atıklara çekti

Batman kostümlü sanatçı dikkatleri plastik atıklara çekti

Batman Üniversitesinden canlı olarak TRT Kürdi'de yayınlanan programda "Batman" kostümlü sanatçı, dikkatleri plastik atıklara çekti.

Batman Üniversitesi ev sahipliğinde TRT Kurdi tarafından organize edilen ve sanatçı Aydın Aydın'ın canlı olarak sunduğu program Batman Üniversitesi Merkez Kampüs'ünde düzenlendi.

Programa gökyüzünden sarkıtılan halatla "Batman" kostümü ile sahnedeki plastik atıkların içine inen Aydın Aydın, "Tüm dünyaya Batman'dan, Batman Üniversitesi'nden plastik atıkların zararlarına dikkat çekerek bir mesaj vermek istiyoruz. Dünyamızı daha fazla kirletmeyelim, sıfır atık projesini destekleyin." dedi.

Programda sahneye davet edilen Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, "Batman Üniversitesi olarak sıfır atık projesini destekliyor ve uyguluyoruz. Üniversite olarak artık geleceğimizi çöpe atmıyoruz, sıfır atık projesi ile israfı önlüyoruz. Batman Üniversitesi 'Sıfır Atık Projesi' için kompost makinesi alıyor." dedi.

Rektör Durmuş, Batman Üniversitesi öğrenci ve personellerinin yanı sıra Batman halkının da yoğun bir katılım sağladığı programı düzenleyen TRT Kürdi yöneticilerine, programı sunan Aydın Aydın'a ve emeği geçen tüm kesimlere teşekkür etti.

Programın sonunda Aydın Aydın, "Bizleri buraya davet eden ve programında burada düzenlenmesinde emeği olan başta Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş olmak üzere emeği geçen her kesime teşekkür ediyorum." dedi.

Düzenlenen programa Batman Üniversitesi Prof. Dr. Aydın Durmuş, sanatçı Aydın Aydın ile bazı sanatçılar ve vatandaşlar katıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler