Batman Otogarındaki cinayete ilişkin polise soruşturma

Batman Otogarındaki cinayete ilişkin polise soruşturma

Batman Otogarı'nda bıçakladığı şahsın başında ölmesini bekleyen katile müdahale şekli tepki çeken polis hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Batman Valiliği, Batman Şehirlerarası Otobüs Terminalinde işlenen cinayete ilişkin polisin müdahale yönünden soruşturmaya tabi tutulduğunu açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada, bazı haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar üzerine Batman Şehirlerarası Otogarda meydana gelen olay ile ilgili açıklama gereği duyulduğu ifade edildi.   

Açıklamada, "28 ağustos 2019 çarşamba günü saat 15.15 sıralarında ilimiz Şehirlerarası Otobüs Terminali içerisinde kavga olduğu, kavgada kesici alet kullanıldığı ve kavgadan dolayı yaralı bir şahsın olduğu yönünde ilimiz Emniyet Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine olay yerine saat 15.19’da Emniyet Müdürlüğü ekipleri intikal etmiştir. Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından olay yerinde bir yaralı şahıs ve olayı gerçekleştiren şüpheli şahısın olay yerinde olduğunu görmeleri üzerine, şüpheli şahıs suç aleti ile birlikte yakalanmış olup, yaralı şahıs ise ambulans ile en yakın hastaneye sevk ettirilmiştir." denildi.

Açıklamada, "Konu ile ilgili olaya ilk müdahalede bulunan polis memurları hakkında olaya müdahaleleri yönünden olay günü idari yönden soruşturma başlatılmış olup, Adli Tahkikat sonucu olayı gerçekleştiren R.K ve suça sürüklenen Çocuk A.K isimli şüpheli şahıslar tutuklanmıştır." ifadelerine yer verildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.