​Batman Üniversitesi Anadolu'nun Fethi Malazgirt 1071 anma programı katıldı

​Batman Üniversitesi Anadolu'nun Fethi Malazgirt 1071 anma programı katıldı

​Batman Üniversitesi personeli ve öğrencileri, Anadolu'nun Fethi Malazgirt 1071 Anma Programı ve Malazgirt Zaferi’nin 947. yıl dönümü kutlamalarına katıldı.

Batman Üniversitesi personeli ve öğrencileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Muş/Malazgirt’te gerçekleştirilen Anadolu'nun Fethi Malazgirt 1071 Anma Programı ve Malazgirt Zaferi’nin 947. yıl dönümü kutlamalarına katıldı.

Batman Üniversitesi’nde tarafından tahsis edilen otobüsle Muş/Malazgirt’te düzenlenen Anadolu'nun Fethi Malazgirt 1071 Anma Programı ve Malazgirt Zaferi’nin 947. yıl dönümü kutlamalarına katılan Batman Üniversitesi, etkinliğin ardından Batman’a geri döndü.

Tüm milletin 1071 Malazgirt Zaferi’ni kutlayan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, "Batman Üniversitesi olarak bizler de bu güzel manevi ikilimi ve ‘Malazgirt Ruhunu’ yaşamaları için bir grup personel ve öğrencimizi kutlamaya gönderdik. Malazgirt ruhu ile aziz milletimiz, birlik ve beraberliğimize, istikrar ve huzurumuza kasteden her türlü tehdidi dün olduğu gibi bugün de bertaraf edecektir. Ülkemize açılan ekonomik savaşı, döviz savaşını yüce milletimizin ‘Malazgirt Ruhu’ ile hakkından gelerek vatanını daha da sahiplenerek yenecektir. Malazgirt Zaferi’nin 947’nci yıldönümünde başta Sultan Alparslan olmak üzere kanlarıyla destan yazan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor ve yüce milletimizin 1071 Malazgirt zaferini tebrik ediyorum.” dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.