Batman Üniversitesi Malazgirt Zaferi etkinliklerine katıldı

Batman Üniversitesi Malazgirt Zaferi etkinliklerine katıldı

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş ve üniversite personeli, Muş’ta düzenlenen Malazgirt Zaferi etkinliklerine katıldı.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Malazgirt Millî Park alanında düzenlenen Malazgirt Zaferi’nin 948’inci yıl dönümü kutlama programına katıldı.

Batman Üniversitesi personeliyle birlikte Malazgirt’e giden Rektör Durmuş, Malazgirt Millî Park alanında düzenlenen kutlama etkinliklerine iştirak etti.

Malazgirt Zaferi’nin 948’inci yıl dönümü etkinliklerine katılan ve bir mesaj yayınlayan Rektör Durmuş, “Geçmişimizden aldığımız güçle, aziz milletimizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ülke olarak güçlü ve kararlı adımlarla ilerliyoruz. Malazgirt ruhu ile aziz milletimizin, birlik ve beraberliğimize, istikrar ve huzurumuza kasteden her türlü tehdidi bertaraf edecektir. Malazgirt Zaferi’nin yıldönümünde büyük hakanımız Sultan Alparslan’ı rahmet ve minnetle yad ediyorum. Kanlarıyla destan, cesaretleriyle tarih yazarak bu toprakları bizlere vatan bırakan tüm şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.