Batman Üniversitesi Rektörü Aydın Durmuş’tan yeni yıl mesajı

Batman Üniversitesi Rektörü Aydın Durmuş’tan yeni yıl mesajı

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, yeni yıl mesajı yayımladı.

Mesajında, 2021'nin insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni eden Durmuş, geride bırakılan 2020'nin başta Covid-19 ve depremler olmak üzere pek çok üzüntü verici hadisenin yaşandığı bir yıl olduğuna dikkati çekti.

Rektör Durmuş mesajının devamında şunları kaydetti: “2020’yi bitirip 2021 senesine girmeye hazırlandığımız bugün, yeni yılınızı yürekten tebrik ediyorum. Yeni yılın ülkemiz için, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. 2021 yılının, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği 2023 hedefleri doğrultusunda 2053 ve 2071 vizyonuyla belirlenen istikamet doğrultusunda büyük ve güçlü Türkiye için inşallah yeni yılda da el birliği ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hamdolsun ki artık her şeyimizle kendi kendimize yeten bir ülkeyiz.”

Mesajının devamında Durmuş, “Geride bıraktığımız süreçte tüm olumsuzluklara rağmen yeraltı kaynaklarımızı gün yüzüne çıkarmaktan, tamamen yerli ve milli teknolojilerimizle ürettiğimiz savunma sistemlerimize, İHA ve SİHA’lara kadar kendi imkanlarımızla üreten bir ülke olduk. Afrika’daki, Orta Doğu’daki, Orta Asya’daki, Balkanlardaki mazlumlar başta olmak üzere dünya mazlumlarının savunucusu olan ülkemizin daha da güçlenmesi için 83 milyona görevler düşüyor. Buralardaki kardeşlerimizin bize heyecanla, umutla baktıklarını, sarıldıklarını görüyoruz. Bu temenniler doğrultusunda yeni yılın, acıların, üzüntülerin son bulduğu, huzurun, mutluluğun, refahın, kardeşliğin hakim olduğu yeni bir yıl olmasını temenni ediyorum.”​ dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler