Batman Üniversitesi ulaşımı kısmen rahatlanacak

Batman Üniversitesi ulaşımı kısmen rahatlanacak

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsüne gönderilen halk otobüslerinin yetersiz kaldığı İLKHA tarafından defalarca gündeme getirilmesinin ardından kısmen çözüme kavuşuyor.

Batman Belediyesi tarafından Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü’ne gönderilen halk otobüslerinin yetersiz kaldığı İlke Haber Ajansı (İLKHA) tarafından defalarca gündeme getirilmesinin ardından Batman Belediyesinin yaptığı açıklamada sefer sayılarının arıttırılacağı belirtildi.  

Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından yaptığı açıklamada, üniversite ile TOKİ sefer sayılarının artırıldığını ve 4, 6 ile 9 numaralı otobüslerin güzergâh ve hareket saatlerinde değişikliği belirtildi.

Açıklamanın devamında, “Emekli TOKİ ve Kuyubaşı TOKİ arasında yapımı tamamlanan yolun trafiğe açılmasıyla birlikte otobüs güzergâhlarında 4, 6 ve 9 numaralı hatların sefer saatlerinde değişik yaptı. Otobüs güzergâhlarında yapılan değişiklikten dolayı üniversite hattında sefer yapan 9 numaralı otobüs sayısını 6’dan 8’e çıkarttı. 6 numaralı otobüs güzergâhını Kuyubaşı TOKİ’den Emekli TOKİ’ye kadar uzatıldı. 4 numaralı otobüs sayısını da 4’ten 6’ya çıkartırken, çevre yolu güzergâhından Batı Raman Kampüsüne giden 9 numaralı otobüs sayısı 5’ten 6’ya, Belediye mobil güzergâhından Batı Raman Kampüsüne giden 9 numaralı otobüs sayısı da 1’den 2’ye çıkarıldı.” denildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.