Batman Üniversitesinde Söyleşi Saati Etkinliği

Batman Üniversitesinde Söyleşi Saati Etkinliği

Batman Üniversitesi tarafından Söyleşi Saati Etkinliği” düzenlendi.

Batman Üniversitesi Sosyal Araştırmalar ve Aktiviteler Topluluğu (SAAT) tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Toplantı Salonu’nda Vali Yardımcısı Mekan Çeviren’in konuk olduğu “Söyleşi Saati Etkinliği” düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin teoride aldığı eğitimlerin pratikte deneyimleme fırsatı yakalamak maksadıyla düzenlenen söyleşi programına Vali Yardımcısı Mekan Çeviren, Rektör Yrd. Prof. Dr. Hakan Samur, üniversite personelleri ve öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlikte okumanın önemine değinen ve pratikte yaşadıklarından örnekler vererek öğrencilere tavsiyelerde bulunan Vali Yardımcısı Mekan Çeviren, “İlk tavsiye edeceğim husus okumalısınız arkadaşlar. Ne kadar çok okursanız okuduğunuzu daha iyi anlamaya başlarsınız ve olayları daha iyi kavrayabilirsiniz. İkincisi de kendinize güvenmelisiniz. Önünüze gelen tüm sınavları hepiniz kazanabilirsiniz arkadaşlar. Hepinizde çok ciddi bir yetenek var. Bu konuda en ufak bir endişeniz olmasın. Yani sizin yapmanız gereken en önemli şey kendinize güvenmeniz, azimli ve kararlı olmanız.” dedi.

Söyleşide Vali Yardımcısı Çeviren, öğrencilerin sorularını cevaplandırarak öğrencilerin merak ettiği konulara açıklık getirdi.

İLKHA


BÜ’de “Söyleşi Saati Etkinliği”

BÜ’de “Söyleşi Saati Etkinliği”

BÜ’de “Söyleşi Saati Etkinliği”

BÜ’de “Söyleşi Saati Etkinliği”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler