Batman Üniversitesine 5 bin maske verildi

Batman Üniversitesine 5 bin maske verildi

Birlik Vakfı Batman Şubesi tarafından Batman Üniversitesi’ne 5 bin cerrahi maske hibe edildi.

Birlik Başkanı Nurullah Tüzün beraberindeki birlik yöneticileriyle birlikte getirdikleri maskeleri Rektör Durmuş’a teslim etti.

Birlik Başkanı Tüzün ve beraberindekilere teşekkür eden Rektör Durmuş, Birlik Vakfı’nın her zaman için üniversitenin yanında olduğunu ve gelişmesine katkı sunduğunu söyledi.

Vakfın üniversiteye 5 bin maske hibe ettiğini vurgulayan Rektör Durmuş, “Birlik Vakfı’na çok teşekkür ediyoruz. Birlik Vakfı daima üniversitenin yanında, öğrencilerin yanında. Birlik Vakfı MTTB’nin devamıdır, Sayın Cumhurbaşkanımız da kurucular kurulu arasında yer alıyor. Öğrencilerimizin kullanımı için bugün bizlere 5 bin maske hibe ettiler. Bu vesile ile Birlik Vakfı’na şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.

Üniversitenin gelişmesi için, öğrencilerin yetişmesi için vakıf olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Başkan Nurullah Tüzün ise Rektör Durmuş’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Üniversiteye her türlü desteği sunduklarını dile getiren Tüzün, “Coronavirus nedeniyle ilimizde 50 bin maske dağıtıyoruz. Bu kapsamda üniversitemize de 5 bin maske hibe ettik. Bu maskeleri öğrencilere dağıtmak üzere hibe ettik.”​ diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.