Batman Üniversitesine yeni müdür

Batman Üniversitesine yeni müdür

Batman Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu'nda görevli Yardımcı Doç. Dr. Fethi Arslan, Üniversitenin Özel Kalem Müdürü olarak görevlendirildi.

BATMAN-Batman Üniversitesi'ne Özel Kalem Müdürü atandı. Batman Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu'nda görevli Yardımcı Doç. Dr. Fethi Arslan, Üniversitenin Özel Kalem Müdürü olarak görevlendirildi.

1992 yılından itibaren güreş sporuyla aktif ilgilenen Arslan, güreş branşında birçok başarılar elde etti. Mesleki yaşamı süresince değişik unvan ve görevlerde bulunan Arslan, görevleri ile ilgili olarak çok sayıda kurs ve seminerlere, kursiyer ve eğitim yöneticisi olarak katıldı.

Arslan, 2010-2011 yıllarında Türkiye Büyük Millet Meclisinde spor kulüplerinin sorunları ile sporda şiddet sorununun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonunda Millî Eğitim Bakanlığını temsilen görev yaptı.

İngiltere'de araştırma konusu ile ilgili olarak incelemelerde de bulundu. Arslan, 22 Mart tarihinde Yardımcı Doçent unvanıyla Batman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon Bölüm Başkanlığına atandı. Daha sonra Arslan, Batman Üniversitesi Rektörlük Özel Kalem Müdürlüğüne görevlendirildi. Arslan, 1979 yılında Elazığ'ın Maden ilçesinde doğdu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.