Batman Valiliğinden Mücahit Soysal ile ilgili açıklama

Batman Valiliğinden Mücahit Soysal ile ilgili açıklama

​FETÖ tarafından kaçırılarak infaz edilen Cevzet Soysal'ın oğlu hayatını kaybeden Mücahid Soysal ile ilgili Batman Valiliğinden açıklama geldi.

Batman Valiliği, dün akşam saatlerinde Batman Kuyubaşı Toki mevkiinde silahla intihar eden 1998 yılında FETÖ tarafından kaçırılarak infaz edilen Cevzet Soysal'ın oğlu Mücahid Soysal (35) ile ilgili açıklama yaptı.

Valilik açıklamasında, yapılan inceleme sonucu Soysal’ın tabanca ile intihar ettiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Basın yayın organlarında Batman İli Kuyubaşı Mahallesi Toki köprüsü üzerinde Mücahit Soysal isimli bir şahsın vurulmuş olarak bulunduğu haberine ilişkin kamu oyunu bilgilendirme ihtiyacı hasıl olmuştur. İlimiz Emniyet Müdürlüğüne 15.09.2018 cumartesi günü saat 21.45 sıralarında gelen bir ihbarda İlimiz Kuyubaşı Mahallesi Toki köprüsü üzerinde Mücahit Soysal isimli bir şahsın silahla intihar ettiği ve yakınları tarafından Batman Özel Medikal Park Hastanesine getirildiği ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Olayla ilgili yapılan inceleme ve şahsın yakınlarından alınan bilgiler sonucu şahsın tabanca ile intihar ettiği anlaşılmıştır. Olayda kullanılan silah ve bir adet boş kovana el konulmuştur.”

Olayla ilgili adli soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.