Batman Valiliğinden özel savaş merkezi iddialarına açıklama

Batman Valiliğinden özel savaş merkezi iddialarına açıklama

Batman Valiliği, "Gül-Hisar Trafik Kazaları Danışma Merkezi" adıyla kent merkezinde "özel savaş merkezi" açıldığı iddialarını yalanladı.

Batman Valiliği, sosyal medya üzerinden "Gül-Hisar Trafik Kazaları Danışma Merkezi" adıyla kent merkezinde "özel savaş merkezi" açıldığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Bazı sosyal medya hesaplarında “AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Cumhurbaşkanlığı tarafından Batman Valiliğine gönderilen gizli ibareli belgede Gül-Hisar Trafik Kazaları Danışma Merkezi adıyla kent merkezinde ‘özel savaş merkezi’ açıldığı ortaya çıktı” şeklindeki asılsız paylaşımlar yapılması üzerine açıklama gereği duyulduğu belirtildi.

"İddialar gerçek dışı ve asılsızdır"

Açıklamada, "Söz konusu paylaşımlarda sahte imza ve kurumsal logolar kullanılarak düzenlenen belge ve paylaşımlardaki iddialar gerçek dışı ve asılsızdır. Vatandaşlarımızın bu ve buna benzer yanlış ve asılsız paylaşımlara itibar etmemesi, şüpheli bir durumla karşılaştıklarında da güvenlik güçlerine bilgi vermesi rica olunur." denildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.