Batman Valisi Ahmet Deniz eğitim yatırımlarını inceledi

Batman Valisi Ahmet Deniz eğitim yatırımlarını inceledi

Batman Valisi Ahmet Deniz, kentte yapımı devam eden eğitim yatırımlarında incelemelerde bulundu.

Batman Valisi Ahmet Deniz, kentte yapımı devam eden eğitim yatırımlarında incelemelerde bulunarak, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İncelemeler sırasında Vali Deniz'e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve ilgili kurumların birim yetkilileri eşlik etti.

Batman merkez Kuyubaşı TOKİ'de yapımı devam eden 24 derslikli Abdülhamithan Anadolu Lisesi ve 300 kişilik yurt binasında, Aydınkonak Mahallesi'nde 32 derslikli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi okul binası, yapı, tekstil, elektrik atölyeleri, 300 kişilik öğrenci yurdu ile 250 kişilik spor salonunun bulunduğu yerleşkede ve Kültür Mahallesi'nde 12 derslikli Bilim ve Sanat Merkezi binalarını yerinde inceleyen Deniz, kurum yöneticileri ve inşaat firması yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Okul binalarının eksiksiz bir şekilde tamamlanması için kurum yetkililerine denetimlerin sıklıkla yapılması konusunda talimat veren Deniz, "Çocuklarımızın daha rahat ortamlarda eğitim almaları için okulların fiziki ortamları ve çevre düzenlemesi önemlidir. Fiziki koşullar eğitim kalitesi üzerinde önemli rol oynamaktadır." dedi.

İLKHA









Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.