Batman Valisi, YKS ile ilgili gerekli güvenlik tedbirleri alınmıştır

Batman Valisi, YKS ile ilgili gerekli güvenlik tedbirleri alınmıştır

Batman Valisi Ahmet Deniz, ilde 28 bin 30 adayın gireceği YKS sınavıyla ilgili gerekli güvenlik tedbirlerin alındığını belirtti.

Batman Valisi Ahmet Deniz, bu hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Deniz, kent genelinde 28 bin 30 adayın gireceği YKS sınavıyla ilgili gerekli güvenlik tedbirlerin alındığını söyledi.

Bu hafta sonu cumartesi ve pazar günü Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) yapılacağını anımsatan Deniz, “Çocuklarımızın hedefledikleri mesleğe ulaşmak için, sınavlara sıkı bir şekilde hazırlandılar. Emeklerinin karşılığını alabilmeleri, yıllardır edindikleri bilgi ve birikimlerini sınava yansıtarak başarılı olmaları en büyük dileğimizdir. Sevgili gençler; kendinize güvendiğiniz sürece başaramayacağınız hiçbir engelin bulunmadığına inanıyorum. İyimser olmaya ve her zaman olumlu düşünmeye önem veriniz. Öğrencilerimizin stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girmeleri durumunda, bilgi ve birikimlerini en üst seviyede sınava yansıtacaklarına inanıyor, Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Çocukların ülkenin geleceği olduğunu vurgulayan Deniz, velilere tavsiyelerde bulunarak, “Çocuklarımızın başarılı olmalarında en büyük görev anne babaya yani bizlere düşmektedir. Sınav sonucunda alacakları puan her ne olursa olsun onlara her zaman destek olalım ve onların ne kadar değerli olduklarını kendilerine hissettirelim. Sınavlar gelip geçicidir, ama anne-baba-çocuk ilişkisi kalıcıdır ve hep devam eder.” diye konuştu.

Sınavın; gürültüden uzak, sakin ve huzurlu bir ortamda yapılabilmesi için gerekli olan güvenlik tedbirlerinin alındığına işaret eden Deniz, vatandaşların da sınavların yapılacağı saatlerde gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.