Batman’da 15 Temmuz konulu fotoğraf sergisi

Batman’da 15 Temmuz konulu fotoğraf sergisi

Batman Valisi Ahmet Deniz, “15 Temmuz” konulu fotoğraf sergisinin açılışını yaptı.

Batman Valisi Ahmet Deniz, “15 Temmuz” etkinlikleri kapsamında Batman Belediyesi ve GAP Gençlik Kültür Evi organizasyonunda gerçekleştirilen fotoğraf sergisinin açılışını yaptı.

Bir alışveriş merkezinde düzenlenen fotoğraf sergisinin açılışına; Vali Deniz’in yanı sıra Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, İdare Mahkemesi Başkanı Berkan Ayturan, Vergi Mahkemesi Başkanı Barış Çelik, kamu kurum yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sergi açılışının ardından sergiyi gezen Vali Deniz, yetkililerden fotoğraf sergisi hakkında bilgi aldı.

Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Deniz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine güvenlik güçleri ve milletin el ele vererek hain darbe girişiminin bertaraf edildiğini vurguladı.

Deniz, “15 Temmuz, bu milletin ne kadar büyük ve asil bir millet olduğunu bir kez daha tüm dünyaya haykırdığı gündür." diye konuştu.

Sergilerin, 15 Temmuz’u unutturmamak için önemli olduğunu söyleyen Deniz, "Bu milleti Çanakkale'de dize getiremeyenler, 1453'ün, 1071'in intikamını almak için 15 Temmuz'da hain piyonlarını üzerimize saldırttılar, başaramadılar ve başaramayacaklar. Bin yıldır bu coğrafyada Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla, Alevisiyle, Sünnisiyle büyük bir milletiz. Vatan dediğimiz zaman ölümü göze alan bir milletin fertleriyiz. Bu tür sergiler; 15 Temmuz’u unutmamak, unutturmamak için önemli. Unutmayacağız, unutturmayacağız, birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece çok daha güzel yerlerde olacağız." ifadelerini kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.