Batman'da "Çekilmeyi izleme komisyonu" kuruldu

Batman'da "Çekilmeyi izleme komisyonu" kuruldu

Batman'da aralarında Baro'nun da bulunduğu 7 sivil toplum örgütü, PKK'nin sınırların dışına çekilme sürecini izlemek üzere bir komisyon kurdu.

BATMAN – Batman Barosu’nun da aralarında bulunduğu 7 sivil toplum örgütü, PKK'nin sınırların dışına çekilme sürecini izlemek üzere bir komisyon kurdu.

Komisyon kuran sivil toplum örgütleri temsilcileri CMUK Uygulama Merkezi'nde saat 11.00'da basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasını Batman Barosu Başkanı avukat Ahmet Sevim okudu. Sevim, Kürt sorununun barışçıl çözümüne ilişkin gelişmeleri büyük bir ilgi ve memnuniyetle izlediklerini söyledi. (M. Fatih Akgül-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.