​Batman’da elinde telefon ve tesbihle görüntülenen şoför hakkında yasal işlem

​Batman’da elinde telefon ve tesbihle görüntülenen şoför hakkında yasal işlem

​Batman’da trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü gerekçesiyle bir şehir içi minibüs sürücüsü hakkında adli işlem başlatılırken, minibüs ise trafikten men edildi.

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz günlerde basında yer alan bir minibüs sürücüsü, trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü gerekçesiyle hakkında adli işlem başlatılırken, minibüs ise trafikten men edildiği bildirildi.

Açıklamada, “Bazı basın yayın organlarında ve internet haber sitelerinde yer alan, “Batman’da Bir Elinde Telefonla Görüntü İzleyen, Bir Elinde de Tesbih Çeken Şoför” başlıklı haber ile ilgili İlimiz Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan incelemede, Batman şehir içi hatlarda çalışan minibüs ve minibüs sürücüsünü tespit edilerek, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu ve 4925 sayılı Karayolları Taşıma kanununun ilgili maddeleri gereğince şehir içi minibüs trafikten men edilerek işlem yapılmıştır.” denildi.

Ayrıca açıklamada, minibüs sürücüsü hakkında trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek can ve mal güvenliğini tehlikeye sokmak gerekçesiyle adli işlem başlatıldığı kaydedildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler