Batman'da fotoğraf eğitimi alan kursiyerler hünerlerini sergiledi

Batman'da fotoğraf eğitimi alan kursiyerler hünerlerini sergiledi

Batman'da fotoğraf eğitimi alan kursiyerler, Geçlik ve Kültür Evinde hünerlerini sergiledi.

Batman Valiliği ve GAP İdaresi tarafından desteklenen Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında finanse edilen 37 kursiyerin eserlerinin yer aldığı karma fotoğraf sergisi açıldı.

Sergi, Batman Valisi Ahmet Deniz ve beraberindeki davetliler tarafından Batman Gençlik ve Kültür Evinde açıldı.

Batman Gençlik ve Kültür Evi Fotoğraf Kulübü (BAGEF) üyeleri ve kursiyerlerinin 2016 yılı içerisinde çektikleri fotoğraflardan oluşan sergi Cumartesi ve Pazar günleri Batman Gençlik ve Kültür Evinde daha sonra Batman Park AVM girişinde bulunan sergi alanında sergileneceği belirtildi.

Batmanlı 37 fotoğrafçının 50 adet birbirinden değerli fotoğrafları olduğunu ve bu fotoğrafçıların desteklenmesi gerektiğine dikkat çeken fotoğraf eğitmeni Hasan Açan, "Sergimiz 2016 yılı içinde Gençlik ve Kültür Evinde fotoğraf eğitimi alan arkadaşların çektikleri fotoğraflarından oluşan bir sergi. Yaklaşık 37 arkadaşımızın eserleri var. Bu arkadaşlarımız üçer aylık dönemlerde temel eğitim fotoğrafçılığını aldılar. Bu kurslar içerisinde şehir içi ve şehir dışı olmak üzere üç gezimiz oldu. O geziler süresince çekilen fotoğraflardı. Kurs gören arkadaşların fotoğrafçılıktan kopmamaları adına ve fotoğrafçılıkta onları desteklemek adına sergi düzenlemek istedik. Sergimizde 37 kişinin çektiği 53 fotoğraf yer aldı." dedi.

Cumartesi ve pazar günleri Gençlik ve Kültür Evinde serginin açık olacağını belirten Açan, "Hafta içi perşembe gününden cumartesi gününe kadar Batman Park AVM gezilebilecek. Ayrıca bu sergimiz Batman Valiliği ve GAP İdaresi tarafından desteklenen SODES kapsamında finanse edilen bir proje kapsamında alınan eğitimler sonucu yapılan bir sergi. Kursumuz yaklaşık 7 yıldır Gençlik ve Kültür Evinde devam ediyor. Önümüzdeki süreçte de aralıksız olarak devam edeceğini umuyoruz." ifadelerini kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.