Batman'da onlarca kişi iftarda bir araya geldi

Batman'da onlarca kişi iftarda bir araya geldi

Batman Valiliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde onlarca kişi bir araya geldi.

Batman Valisi Ahmet Deniz, Valilik tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde kentteki şehit ve gazi yakınlarıyla bir araya geldi.

Kristal Park’ta Vali Ahmet Deniz ve eşi Olcay Deniz’in katıldığı iftar yemeğine; İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü Ali Akkaplan, Vali Yardımcıları, ilçe kaymakamları, kamu kurum müdürleri ve şehit aileleri ve gaziler katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Vali Deniz, Ramazan ayının birlik, beraberlik, huzur ve güven içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

Şırnak Şenoba’da helikopter kazasında hayatını kaybeden askerlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Deniz, "Hepimiz biliyoruz ki zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafya bizim kaderimiz. Yüzyıllardır bu millete saldırılar var. Bu milleti dize getirmeye çalışıyorlar. Bu hainler Çanakkale’de bunu denediler, başaramadılar, Kurtuluş Savaşı’nda saldırdılar, onu yine başaramadılar, kendilerinin başaramadığını bu defa 15 Temmuz’da piyonlarını kullanarak bu millete saldırdılar ve yine bu milleti dize getiremediler ki getiremeyecekler. Çünkü bu millet asil bir millettir." dedi.

“Bu topraklar huzurlu olmaya başladı”

Bu milletin tarihte hiçbir zaman esaret altında kalmadığını vurgulayan Deniz, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Onurlu bir milletin ferdiyiz. Yine diz çöktüremeyecekler. Sizlerin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Bu millet size minnettardır. Ne yapsak azdır. Son yıllarda devletimiz şehit yakınlarıyla ilgili, gazilerimizle ilgili birçok şeyleri yapmaya çalışıyor. Bu sizin için bir lütuf değil, bir haktır. Bu devletin görevidir."

İLKHA









Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.