​Batman’da stadyumu çim serme işlemine başlandı

​Batman’da stadyumu çim serme işlemine başlandı

​Batman’da 15 bin kişilik şehir stadyumuna çim serme işlemine başlandı.

Batman Valisi Ahmet Deniz, 15 bin kişilik şehir stadyumunda çim serim çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemeler sırasında Vali Deniz’e, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren eşlik etti.

Çim serimi çalışmalarının başlandığı sahada incelemelerde bulunan Vali Deniz yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Basın mensuplarına kısa bir konuşma yapan Deniz, “Bugün 15 bin kişilik yeni modern stadın zeminine çim serimi yapılıyor. Çalışmalar üç ayda tamamlanarak, yeni sezona yetişmiş olacak. Batman son dönemlerde hızlı gelişim ve dönüşüm süreci yaşıyor. Altyapı, üstyapı, eğitim ve spor alanlarında birçok yatırım yapıldı. Tüm bu yatırımlar gençlerimize yönelik yatırımlar. Gençlerimiz spor eğitim alanlarında Türkiye’de ilimizi, uluslararası spor müsabakalarında da ülkemizi temsil eden başarılı sporcular olmasını istiyoruz.”  diye konuştu.

Uluslararası standartlarda inşa edilen spor yatırımlarının hizmete girmesi ile birlikte ilde spor aktivitelerin artacağını belirten Deniz, bu yatırımlar sayesinde ilin spor alanında daha da üst seviyelere geleceğini ve spor şehri olma yolunda büyük bir mesafe kat edeceğini ifade etti.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.