Batman'da Temel Aile Bilinci Eğitimi seminerleri sona erdi

Batman'da Temel Aile Bilinci Eğitimi seminerleri sona erdi

Batman İl Müftülüğü tarafından görev yapan imam hatip ve müezzinlere "Temel Aile Bilinci Eğitimi" verildi.

Batman İl Müftülüğü konferans salonunda il genelinde görev yapan imam hatip ve müezzin kayyımlara "Temel Aile Bilinci Eğitimi" verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Müftüsü Turgut Erhan, Diyanet İşleri Başkanlığının ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi hususunda topluma dini ve ahlaki bilgi ekseninde rehberlik yaptığını söyledi.

Erhan, "Din görevlilerimizin kendileri ve ailelerinden başlayarak model olma misyonuna katkı sağlamayı hedefleyen başkanlığımız bu bağlamda imam hatip ve müezzin kayyımlara Kur'an ve sünnet ışığında aileyle ilgili temel ahlaki ilkelerin kazandırılması, aile içi iletişimin önemi ve bu iletişimin güçlendirilmesine yönelik farkındalığın artırılması amacıyla aileyi tehdit eden riskler ve yeni sorun alanları karşısında ailenin manevi destekle güçlendirilmesine yönelik Temel Aile Bilinci Eğitimi projesini planlamıştır." dedi.

İki haftayı aşkın bir süredir devam eden "Temel Aile Bilince Eğitimi" seminerleri Erhan'ın katılımcılara katılım belgesi vermesiyle sona erdi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.