Batman'da TESSEP'ten muhtaçlar yararına kermes

Batman'da TESSEP'ten muhtaçlar yararına kermes

​“Dünya Müslüman Gençlik Haftası” etkinlikleri kapsamında TESSEP tarafından muhtaçlar yararına kermes düzenlendi.

Tesettür Seferberliği Platformu (TESSEP) Batman İl Temsilciliği tarafından 5-13 Mayıs “Dünya Müslüman Gençlik Haftası” kapsamında düzenlenen etkinlikler, muhtaçlar yararına düzenlenen kermes ile son buldu.

Batman İnsani Yardım Eğitim ve Kültür Derneği (Batman Umut Kervanı) desteğiyle TESSEP tarafından muhtaçlar yararına yiyecek ve hediyelik eşya kermesi düzenlendi.

Bahçelievler Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde düzenlenen kermes gün boyu yoğun ilgi gördü.

Düzenlenen kermes ve hafta boyunca yapılan etkinlikler ile ilgili değerlendirmede bulunan TESSEP Bölge Koordinatörü Arzu Demir, yapılan yetkinliklerin çok faydalı olduğunu ve bu tür etkinliklere devam edeceklerini ifade etti.

5 Mayıs Cumartesi günü startı verilen “Dünya Müslüman Gençlik Haftası” münasebetiyle düzenledikleri etkinliklerin muhtaçlar yararına yapılan kermes ile son bulduğunu belirten Demir, “Batman Umut Kervanı desteğiyle muhtaçlar yararına kermesimiz oldu. Gençlerin kendi elleriyle yaptıkları süs eşyalarını sergiledik, aynı zamanda yemeklere yer verdik. Dolu dolu bir programımız oldu. Bugün 9’uncu gün, paneller, yarışmalar ve sergiler yaptık. Gençlere faydalı olduğunu umuyoruz. Rabbim hayırlara vesile kılsın. Bu etkinliklerimizin devamını getireceğiz. Etkinliklerimize gençlerin katılımı da güzeldi. Bu noktada bize destek veren tüm STK’lara da teşekkür ediyoruz. Rabbim hayırlara vesile kılsın inşallah.” şeklinde konuştu.

İLKHA



















Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.