Batman’ın Hasankeyf ilçesinde öğretmenler okuyor projesi

Batman’ın Hasankeyf ilçesinde öğretmenler okuyor projesi

Batman’ın Hasankeyf ilçesinde kitap okumayı yaygınlaştırmak amacıyla “Hasankeyf öğretmenleri okuyor” projesi başlatıldı.

Hasankeyf’te kitap okumayı yaygınlaştırmak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Hasankeyf öğretmenleri okuyor” projesi başlatıldı.

Batman’ın Hasankeyf İlçe Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, Hasankeyf’teki öğretmenlerle bir araya gelerek, proje kapsamında ilk kitap değerlendirmesi yapıtılar.

Yapılan toplantıda öğretmenler, okudukları kitaplar hakkında düşüncelerini birbirleri ile paylaştılar. Kaymakam Baygüven de kitap okuduğunu belirterek, kitap okumanın ve özellikle de öğretmenlerin kitap okumasının çok önemli olduğunu belirtti.

Toplantıda, proje kapsamında her ay bir kitabın okunacağı ve ay sonunda kitap değerlendirme toplantısının yapılacağı belirtildi.

Bu projeyle amacın, kitap okumayı yaygınlaştırmak, öğretmenler arası diyaloğu artırmak, öğretmenlik formasyon bilgilerini artırmak ve proje kapsamında edebiyattaki önemli kitapları okutmak olduğu ifade edildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler