Bayramda belediye ait ulaşım araçları ücretsiz

Bayramda belediye ait ulaşım araçları ücretsiz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde alınan karar gereği Kurban Bayramı süresince belediye otobüsleri ve deniz ulaşımı ücretsiz olacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı birleşiminde alınan karar gereği Kurban Bayramı nedeniyle 21-27 Eylül arası belediye otobüsleri, 24-27 Eylül tarihleri ise deniz ulaşımı ücretsiz sağlanacak.

Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Eylül ayı meclis toplantısı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun idaresinde 139 gündem maddesiyle yapıldı.

Meclis toplantısında Büyükşehir’in ilçe belediyelerine yol yapım, asfalt ve üst yapı çalışmalarında iş birliği yapması, Gölcük’te yapımı tamamlanan katlı otoparkın işletilmek üzere Belde A.Ş.’ye devri gibi gündem maddeleri görüşüldü.

Öte yandan Kurban Bayramı nedeniyle 21-27 Eylül tarihleri arasını kapsayan tatil döneminde vatandaşların kolay ve hızlı ulaşımını sağlayabilmek amacıyla kararlar alındı.

Buna göre 21-27 Eylül tarihleri arasında Büyükşehir’in otobüsleri ücretsiz taşıma yapacak. 24-27 Eylül tarihlerinde ise Büyükşehir’in vapur ve yolcu otobüsleri ücretsiz taşıma yapacak. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler