Belediye başkanı ve adamlarından İLKHA muhabirlerine darp

Belediye başkanı ve adamlarından İLKHA muhabirlerine darp

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaş ve adamları İLKHA muhabirinlerini darp etti. Polis ise seyrederek İLKHA muhabirlerini gözaltına aldı.

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde darbe karşıtı protestoların haber takibini yapan İLKHA muhabirleri, önce Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaş ve çalışanlarının saldırısına uğradı ardından saldıran tarafmış gibi polis tarafından gözaltına alındı.

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde polisin ve belediye başkanının darbe gecesi yapılan protesto gösterilerinde toplanan halkı dağıtmaya çalışmasını haber yapan Şanlıurfa İLKHA temsilcisi Osman Gülebak ile Birecik İLKHA muhabiri Bahattin Çoşkunkan, önce belediye başkanı ve çalışanlarının saldırısına uğradı, ardından polis tarafından karakola götürüldü.

Bu akşam saatlerinde Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde darbe karşıtı protestoların haber takibini yapan Şanlıurfa İLKHA temsilcisi Osman Gülebak ile Birecik İLKHA muhabiri Bahattin Çoşkunkan’ın yanına gelen Birecik Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaş, muhabirlerimizle tartışmaya başladı. Çıkan tartışmada belediye çalışanları İLKHA muhabirlerine sözlü ve fiili olarak saldırdı. Olayı seyreden polisse sonradan araya girerek saldırıya uğraya İLKHA muhabirlerini gözaltına aldı.

Uzun süredir ulaşmaya çalıştığımız Şanlıurfa temsilcimiz Osman Gülebak ile Birecik muhabirimiz Bahattin Çoşkunkan’dan haber alamıyoruz.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.