Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre’den 15 Temmuz mesajı

Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre’den 15 Temmuz mesajı

Adıyaman Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, 15 Temmuz'un yıllar boyu sürecek bir kahramanlık destanı ve milletin şanlı bir zaferi olduğunu söyledi.

15 Temmuz’u asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirten Emre, “15 Temmuz, milli iradenin, milli birlik ve beraberliğimizin kuruluş ruhuyla yeniden inşa edildiği, tarihe altın harflerle yazılmış kutlu bir kahramanlık destanıdır. Kuşkusuz bu zafer şehit ve gazilerimizin üstün cesareti, gazi milletimizin büyük fedakârlıklarıyla elde edilmiştir. Akıl ve vicdanlarını karanlık bir zihniyete teslim eden bu güruh 249 yurttaşımızı şehit etmiş, ülkemize maddi ve manevi olarak büyük zarar vermişlerdir." dedi.

Mesajının devamında Emre, "Bugünde yine aynı cesaret duygusuyla meydanları dolduracağız ve gerek iç gerekse dış düşmanlara karşı milli birliğimizin her daim olacağını ve her zaman milletimizi esaret altına almaya çalışanlara karşı tek yürek olarak karşı geleceğimizi göstereceğiz. Kahramanlarımızı ve destanımızı unutmayacak, unutturmayacağız. Onları unutmadığımız gibi FETÖ’cü hainleri ve işbirlikçilerini de unutmayacağız. Bayrağımız ve istiklalimiz uğruna her zaman hayatımızı feda etmeye hazırız. Şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimize yüce Allah’tan şifalar diliyorum.” diye konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.