Besni Belediyesi kapanan iş yerlerine 300 TL destek vermeye başladı

Besni Belediyesi kapanan iş yerlerine 300 TL destek vermeye başladı

Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, Coronavirus tedbirleri kapsamında yayınlanan genelge ile kapatılan iş yeri sahiplerine 300 TL nakdi yardım sözünü yerine getirmeye başladı.

Besni Belediyesi Coronavirus salgınını önleme tedbirleri kapsamında yayınlanan genelge ile kapatılan berber, bayan kuaförü, kahvehane, kıraathane, çay ocakları gibi iş yerleri için evraklarını tamamlayan iş yeri sahiplerine ödemelere başladı.

Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, yaptığı açıklamada, "Coronavirus salgını dolayısıyla yayınlanan genelge ile iş yerleri kapanan vatandaşlarımıza belediye olarak 300’er TL nakdi yardımda bulunacağımızı söylemiştik. Bugünden itibaren evraklarını tamamlayan esnaflarımıza nakdi yardım vermeye başladık. Salgın dolayısıyla mağdur olan esnaf kardeşlerimizin ekonomilerine katkıda bulunabilmek adına imkânlarımız doğrultusunda 300’er TL nakdi destek veriyoruz. Esnaflarımızın zor durumda olduklarını biliyoruz. İnşallah bu salgından tez zamanda kurtuluruz ve yeniden esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geliriz." dedi.

Belediye olarak esnaf ve vatandaşların yanında olaya çalıştıklarını belirten Emre, "Ayrıca belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimize seçimden önce de vaatte bulunduğumuz 'Destek Kart' projesi ile ev ekonomilerine katkı sağlamak adına yardımlarımızı da sürdürüyoruz. Bu zor dönemde Belediyemizin tüm imkânlarını vatandaşlarımız için kullanıyoruz ve kullanmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.